Web Sitenizi Yeniden Tasarlayın.

Web Sitenizi Yeniden Tasarlayın.

Web Siteniz kurulduğu günden beri aynı görünüme sahipse, yeniden tasarlanmasının vakti gelmiş demektir. Her geçen gün bir şeyler değişiyor, yenileniyor ve tüketiciler her zaman en güncelini ve en yenisini arıyor. Bu hususta, tüketicilerin büyük çoğunluğunun web sitenizin hangi bölümünde sitenizden ayrılmayı tercih ettiğini tespit etmek, size yardımcı olacak önemli bir noktadır. Bu konuda biraz araştırma yapıp, sitenizin bu bölümleri üzerinde değişiklikler yapın ki, tüketiciler sitenizde kalmaya devam edip, alışverişlerini tamamlama konusunda hevesli olsunlar.

Web Sitenizi yayınladığınız ilk günden beri, işlerinizin giderek artması büyük bir fırsattır. İşinizde gerçekleştirdiğiniz değişikliklerin bilgisini tüketicilere yansıtmanız, alışveriş yapmaları için daha istekli olmalarına sebep olacaktır. Örneğin, sadece işletmenizi 2002 yılında kurduğunuzu belirtmek yerine, bugüne kadar yapmış olduğunuz satış hacminizi ya da sektörde sanayi lideri olduğunuzu bilgilerinize ekleyebilirsiniz. Kaliteli ürünler ve hizmetler sunan itibarlı bir işletme olduğunuzu doğrulayacak herhangi bir bilgi bunun için yeterlidir.

Web Sitelerinin büyük bir kısmı Flash ya da farklı türde animasyon programları kullanır. Bu tarz programlar site açılırken büyük bir zaman kaybına neden olur. Bu zaman kaybı da ziyaretçilerin hevesini kırıp, daha bilgiler açılmadan web sitesinden ayrılmalarına sebep olabilir. Eğer web sitenizde beklediğiniz ziyaretçi trafiğinin yaşanmadığını düşünüyorsanız, web sitenizi daha dikkatli incelemeli ve belirttiğimiz özellikleri üzerinde değişiklik yapmaya özen göstermelisiniz.

Günümüzde tüketiciler, site içerisinde kolaylıkla geçişler yapabilecekleri web sitelerine göz atmayı tercih ediyor. Eğer siz bu rahatlığı onlara sunmazsanız, web sitenizde sergilediğiniz ürünlerin ve hizmetlerin tümünü görecek kadar web sitenizde kalmayacaklar, hiçbir şey satın almayacaklardır. Web Sitenizin dikkat çekici olmasını isterken, işlevler söz konusu olduğunda, işlevlerin olabildiğince basit olmasını talep edin. Aynı zamanda web sayfalarınızda hata bulunmadığını defalarca kontrol edip, emin olun. Genel imla ve dil bilgisi hataları müşterilerin gözünden kaçmaz ve web sitenizde bu hatalar mevcut ise web siteniz tüketicilere profesyonel gelmeyecek, alışveriş yapmak istemeyeceklerdir.

Web sitenizdeki ziyaretçi trafiğini artırmak için, arama motoru optimizasyonu konusunu dikkatle ele almalısınız. Bazı değişiklikler yapmak web sitenizi daha üst seviyelere taşıyacaktır bu da daha çok tüketicinin sitenizde ne olduğunu görmek için sitenizi tıklayacağı anlamına gelmektedir. Web sitenizi ziyaret ettiklerinde, ilgilerini çekecek çok fazla şey bulunduğuna emin olun.

Web sitenizi yeniden tasarlamak, insanları siteye çekip, daha detaylı incelemeleri ve alışveriş yapmaları için faydalı bir yoldur. Tüketiciler genellikle yeni şeyler arıyor, bu yüzden kolayca gezinebilecekleri, yaratıcı bir web sitesi sunmak onları kesinlikle sitede uzun süre tutacak ve daha sonra yeniden web sitenizi ziyaret etmelerine sebep olacaktır. Web sitenizi yeniden tasarlarken yardımcı olacak çok fazla araç vardır bu yüzden bir siteyi yeniden dizayn etmek pahalı olmak zorunda değildir.

Eğer web sitenizi yenilemek ve güncel tutmak için gerekli olan özeni ve zamanı sitenize ayıramayacağınızı düşünüyorsanız, Ceviz Bilişim bunu sizin için yapacak bilgi birikime sahiptir. Bu yatırım online işletme başarınız için faydalı olacaktır. Web sitenizi ziyaret eden tüketicilere zaman aşımına uğramış bilgileri ya da her yerde karşılarına çıkan site tasarımını sunmamalısınız.